Bloggen om vår härliga lilla stad

Tosia 2012!

Allt kul har sitt slut, så även Tosia 2012. I år har det varit en sannerligen lyckad och rolig tillställning, med produkter, serveringar, karuseller och mycket annat. Alla smakriktningar är tillgodosedda, barn som vuxna, nattugglor såsom morgonpigga! Variationen på diskarna är verkligen enorm, med allt från gediget hantverk till äkta krims-krams. Mat från alla världens hörn serverades, godis, glass, öl och väldigt mycket annat.

Packat med folk – hela tiden – över allt!

 

Farbror Blå ser till att alla sköter sig och kan känna sig lugna

 

 

Här är Ronnebys hittekatter, som lägger ner ett stort jobb och engagemang för att hjälpa fina katter. Bra jobbat!

 

Spirit of Tosia 2012

Men nu undrar du säkert – vem har vunnit ”Spirit of Tosia”-award i år? Priset som instiftades förra året.

I år går priset till Axels tivoli, som underhåller ung som gammal, från morgonen till sent in på småtimmarna. Inte bara karuseller och radiobilar, utan också tävlingar, lotterier, chokladhjul och väldigt mycket annat! GRATTIS!

Massor av fler bilder här!

Over and out – från en trött medborgare!

2 kommentarer

  1. Karusellåkaren

    Har aldrig varit ett sämre Tosia trots öltält så Ronnebyfyllena kunde supa . Max 40 000 personer besökte Tosia 2012 en marknad som hade en peak på runt 170 000- 200 000 besökare tidigare , underkänt.

  2. Medborgaren

    Jag tycker det var lika roligt som det brukar vara. Har du någon referens till antalet besökare? Det var många som gillade Tosia i år, bland annat syns det här: http://www.bltsydostran.se/opinion/insandare_blt/en-ros-till-killebom-och-tosia-bonnadan(3348568).gm

Lämna ett svar

© 2023 Ronnebybloggen.se

Tema av Anders NorenUpp ↑