Kommentarer (3) -

 • Vad kul att någon uppdaterar om Ronneby! Jag som nu bor i Madrid, Spanien, ser gärna nyuppdaterade bilder på staden. Och precis vid gångbrons slut - bor ju min familj!
  Uppdatera gärna mer bilder - även då det inte händer något speciellt i den lilla staden.
  • Tack för en trevlig kommentar! Som tur var hade jag några bilder jag tog i juli, som jag ännu inte lagt upp, från just Nedre Brunnsvägen! Jag har lagt upp dem nu i ett inlägg. Hoppas du hittar några som är nära din familj.

   Det händer ganska mycket i Ronneby faktiskt. Det är jag som inte hinner vara med och delta på allt!

   www.ronnebybloggen.se/.../...vagen-med-omnejd.aspx
   • Ja, jag såg dom! Tack så hemskt mycket för de fina bilderna!
    Jag kom hem och hälsade på i fyra dagar i Ronneby, kom hem till Madrid igår. Och jag då, som inte har varit i Ronneby på 6 månader, hade det ju hänt hur mycket som helst! Allt som dom har gjort om i "centrum" osv. Tyckte det var väldigt fint. Men vet fortfarande inte riktigt vad jag tycker om "strandpromenaden" och hur mycket pengar dom la på den. Men annars så har det ju hänt mer detta halvåret än vad det har gjort på tio år! Jag gillar det!

Lägg till kommentar

Loading