Barnkalaset!

Efter en del tråkigt väder de senaste dagarna, så visade sig juni vara så trevlig som den faktiskt kan vara. Lyckosamt nog när det är lördag och Barnkalaset på torget i Ronneby! Massor av barn från hela stan och alla samhällen runt omkring samlades. Musikunderhållning, karuseller, ponyridning, tävlingar och mycket mycket annat! Dessutom var allt gratis så allla barn kan delta hur mycket de så önskar! Inte undra på att det var fullpackat på torget hela dagen!

Fler bilder från Barnkalaset finns här!

Kommentarer (5) -

  • Gratis naaaaaaa skulle inte tro det 150 000 ungefär gick kalaset på och delas mellan Ronnebyhus Miljöteknik och ABRI , vi får hoppas man tog ut detta från barnfamiljerna så övriga slapp betala som inga barn har.
    • Det är helt korrekt, ungefär 150 000 satsades på Barnkalaset. Välinvesterade pengar för att ytterligare öka Ronnebys attraktionskraft bland barnfamiljer! Ibland tycker jag mig höra en del klagomål på att det inte satsas, men detta ger många positiva effekter - inte minst en höjdare för barn som har det  knapert.
  • Jätte bra att barn som har de knapert får stöd med tanke på att det finns runt 600 fattiga barn i Ronneby kommun, tyvärr syntes få av dessa på tillställningen som mest utgjordes av folk från våra villaområden (det var ju gratis). Nej Tack ! inte bra att Ronnebyhus som redan har dålig renomé som här att låta sina hyresgäster stå för viss del av detta jippo.
    • Hmm, ja fattiga barn hade säkert uppskattat det mer om det hade kostat pengar.
  • Vårt skattesystem bygger på att alla betalar för varandra. Jag har inte varit arbetslös och jag är aldrig sjuk, men jag  bidrar givetvis med min del för ett bra samhälle och även för ett barnkalas som förbättrar klimatet i kommunen. Det är tråkigt att man gnäller över att det aldrig händer något men när man väl har arrangemang så gnälls det över det också.

Lägg till kommentar

Loading