Äntligen Taj Mahal i Ronneby!

Äntligen fick jag själv tillfälle att besöka vår nya indiska restaurang Taj Mahal! Jag var nyfiken på om den verkligen var så bra som alla vänner har berättat... Kungsgatan 14 - vi är framme!

Japp - toppklass! Det är en äkta indisk restaurang, med en jättemeny full av läckerheter! Även en speciell barnmeny, vilket uppskattades av någon...

De som jobbar på Taj Mahal är jättetrevliga och servicen toppen!

Denna maträtt är en Thali och ett speciellt nan-bröd med solrosfrön. I bakgrunden skymtas en Tandoorikyckling för barn (går att få med ris också).

Det var väldigt mycket mat och väldigt gott.

Ronnebybloggen rekommenderar varmt Taj Mahal till alla som är sugna på något riktigt gott!

Kommentarer (7) -

 • Kan inte rekommendera den indiska krogen i Ronneby, dålig service och lite mat på fatet och varorna inköpta på LIdl  för en billig peng . Undvik !
  • Tur att det finns bild med som visar verkligheten!
 • Var där och åt för ett par veckor sedan och kan inte annat än hålla med om att det var en väldigt trevlig upplevelse. Bra indiskt käk och trevlig personal. Behövs lite alternativ till alla pizzerior.
 • Håller med, bra och god mat!
 • Sen undrar jag lite, Börje, varför du anser att du får lite mat? Det man får hos indiern motsvarar säkert 2 pizzor... Rätta mig om jag har fel

  Konstig kommentar om Lidl f.ö. De finns i hela Europa o är framgångsrika. Här i Sverige säljer de produkter man är van vid från ICA, konsum osv. Det som skiljer är att de har alternativ som många gånger är både bättre och billigare.
 • Har också ätit på Taj Mahal. Indisk mat är supergott. En frisk fläkt i Ronneby och ett toppenalternativ till alla pizzerior.
  Det var jättegott!

Lägg till kommentar

Loading