Bloggen om vår härliga lilla stad

Ronneby har näst högst befolkningstillväxten i Blekinge

Wow! Det senaste året har Ronneby den näst högsta befolkningstillväxten i vårt län. Vi har vuxit med 58 personer det senaste halvåret (Karlshamn 66 personer). Inte så konstigt egentligen med tanke på allt positivt och bra som händer i stan nuförtiden.

 

Här ser vi en massa medborgare från i söndags, då loppisen flyttade från Brunnshallarna till torget, eftersom det var den stora internationella hundutställningen i Brunnsparken.

4 kommentarer

  1. Sluta ljuga

    Märkliga siffror , tycker du inte det själv ? Ökning … knappast så va snäll lägg inte upp postningar som saknar trovärdighet. TACK!

    ”Blekinges folkmängd minskade under första kvartalet 2013 med 80 personer och uppgick till 152 235 den 31 mars. Under perioden är det endast Karlskrona kommun som ökar sin befolkning. Samtliga kommuner i länet hade negativt födelsenetto under första kvartalet 2013 och det är bara Karlshamns och Karlskrona kommun som har en positiv nettoflyttning.”

  2. Calle

    Hur många av dessa nytillkomna i Ronneby är av utländsk härkomst ? Vill påstå att kommunen står och stampar på samma ställe den gjort de senaste tio åren och kommer så att göra tills man tar av sig mössan som skymmer sikten för verkligheten.

Lämna ett svar

© 2022 Ronnebybloggen.se

Tema av Anders NorenUpp ↑