Gott Nytt År

Jag vill önska alla Ronnebyvänner ett gott nytt år! Det ska bli spännande att uppleva vad som händer i Ronneby 2012. Innevarande år har sannerligen varit händelserik och många nya stora förbättringar har skett, varav de största måste vara vår nya bandybana och Strandgatan i centrum.

 

Fira ordentligt! Skjut mången raketer! Ses nästa år!

Julmarknad på Ronneby torg 2011

Dagen för dagen före dopparedagen! Julmarknad och nattöppna butiker i hela stan! Ett mycket trevligt initiativ. Många försäljare, och evenemang på scenen. Bl a Ronnebys luciatåg, tomteparad och dansuppvisning mm! Trots "hög värme" och avsaknaden av snö var det väldigt stämningsfullt med all fin belysning och massor av julglada människor. Det går att känna barnens spända förväntan på julafton... Härligt!

Dansuppvisning!

 

Några av försäljarna

 

Godis!

 

 

Fler bilder, högre upplösning, som vanligt!